AMPER 2020

Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, elektroinstalace, elektroniky, digitalizace, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v České republice i na Slovensku. Během uplynulých 27 ročníků se veletrhu zúčastnily snad všechny významné společnosti, prošly jím statisíce odborníků, techniků, vědců a všech ostatních návštěvníků i fandů ze zastoupených oborů. Veletrh AMPER se stal zajímavou mezinárodní komunikační platformou, kde se setkávají výrobci a poskytovatelé technologií s novými potenciálními obchodními partnery a rovněž místem pro odbornou diskuzi s předními autoritami českého průmyslu.

To potvrzuje ohlédnutí za 27. ročníkem veletrhu. Expozice 649 vystavovatelů z 26 zemí světa navštívilo více než 43 000 odborných návštěvníků zejména z Česka, Slovenska, Německa, Polska, Rakouska, Maďarska a dalších zemí.

Pro letošní již 28. ročník připravují organizátoři zajímavý odborný doprovodný program, který se zaměří na nejmodernější technologie. Kromě samostatných konferencí, seminářů a odborných setkání se návštěvníci mohou těšit i na rozsáhlá vícedenní fóra jako je např. FÓRUM AUTOMATIZACE & DIGITALIZACE, FÓRUM ENERGETIKY nebo FÓRUM OPTONIKA, zaměřené na novinky z oblasti optiky, fotoniky a laserů. Nebude chybět ani oblíbená přehlídka e-mobility AMPER MOTION, program AMPER SMART CITY a konference „Smart city v praxi“ pro zástupce municipalit a uskuteční se i tradiční Celostátní setkání elektrotechniků. Nově bude do doprovodného programu zařazena odborná konference OSVĚTLOVÁNÍ 2020, která se bude věnovat teorii a praxi techniky osvětlování.

Dovolujeme si Vás pozvat na nadcházející ročník veletrhu AMPER 2020, který se uskuteční opět na brněnském Výstavišti od 17. do 20. března 2020. Přihlášku k účasti naleznete na stránkách veletrhu -www.amper.cz.