Bridgelux dosahuje 200 lm / W s produkty třetí generace řady EB ™

bridgeluxSpolečnost Bridgelux oznámila rozšíření své produktové řady LED řady EB ™ o zvýšenou účinnost až 200 lumenů / watt (lm / W), nové standardní možnosti CCT 2700 K, nové možnosti 90 CRI a nové štíhlé lineární a čtvercové plochy. Jako přizpůsobitelná platforma emitor-on-board s LED diodami Bridgelux (SMD) nabízí EB Series zákazníkům možnost volby ve formových faktorech, barevných teplotách a možnostech CRI přizpůsobených jejich specifickému projektu.

Světlo je srdcem života. Na dnešním trhu s osvětlením jsou přizpůsobení a personalizace očekáváními, nikoli trendy. Zákazníci požadují, aby výrobci vytvářeli komplexní platformy řešení, které nabízejí výběr účinnosti, tvaru, teploty a kvality světla.

Produkty řady Bridgelux EB nyní zahrnují standardní lineární (280, 560 a 1120 mm) délku a štíhlé lineární délky (340, 590 a 1190 mm) s typickou účinností 200 lm / W a rozšířeným rozsahem CCT 2700-5700 K. Novinka K dispozici je také 90 možností CRI pro lepší kvalitu světla a umožňuje, aby svítidla byla v souladu s nařízením California California Head 24. Nové zakázkové výrobky zahrnují osmimetrové a dvanáctipalcové čtvercové panely se zvýšeným světelným výkonem, který je ideální pro mnoho komerčních aplikací.

„Flexibilita a přizpůsobení jsou základem dnešních světelných řešení,“ řekl Dr. Brian Cumpston, viceprezident pro řešení společnosti Bridgelux. "Jsme nadšeni, že můžeme zákazníkům nabídnout nové formy faktorů s účinností 200 lm / W, které splňují jejich stále rozmanitější potřeby, a být schopni tak učinit nákladově efektivním způsobem."

Tyto produkty řady EB jsou nyní k dispozici pro vzorkování a objednávání jako Gen 3, Slim Gen 3 a Square.