DIALux evo 10.1

Snadnější práce se svítidly
Zcela jsme přepracovali způsob, jakým vybíráte značky a organizujete svítidla ve svém projektu. V seznamu svítidel v systému DIALux evo 10.1 máte nyní na výběr ze tří zobrazení. Seznam jsme rozšířili o možnosti filtrování a třídění. To vám usnadní přehled, zejména když je seznam velmi dlouhý. Můžete zde samozřejmě filtrovat podle značky, ale také například podle typu montáže, což je velmi praktické.

Své značky máte vždy po ruce
V nově navržené oblasti značek získáte přehled o všech členech DIALux. Značky můžete od nynějška vyhledávat zadáním produktového segmentu a oblasti dodání. Vaše oblíbené značky v DIALuxu jsou vždy po ruce: Můžete si je přidat do výběru, který najdete všude v DIALuxu v části Moje značky. A dalším kliknutím získáte přístup ke katalogům výrobků nebo k webovým stránkám, podle toho, jaké zdroje dat poskytuje vaše značka My brand pro své výrobky.

Kromě toho nyní můžete přímo v systému DIALux zjistit, co je nového. Novinky vašich značek, jako jsou novinky o výrobcích nebo aktualizace katalogů, nyní budete automaticky dostávat v informačním kanálu DIALux.

Svítidla můžete poptávat
S DIALux evo 10.1 vám členové DIALux mohou nabídnout další službu. Značkám, které to nabízejí, můžete zaslat poptávku přímo z DIALuxu: obecnou poptávku, poptávku na výrobek nebo nezávaznou cenovou poptávku. DIALux pozná správnou kontaktní osobu a zašle vám potřebné informace o vybraném výrobku. Poptávku napíšete přímo v systému DIALux, výrobce svítidla ji od nás obdrží ve formě e-mailu a poté vás bude kontaktovat přímo ohledně vaší poptávky prostřednictvím vámi preferovaného kanálu (e-mail, telefon, videohovor...). Pokud pracujete s výrobky ERCO nebo Whitecroft a máte dotaz, vyzkoušejte tuto službu.

Nyní můžete vyhodnocovat roviny použití pomocí standardní mřížky.
V systému DIALux evo 10.1 je možné přepínat mezi adaptivním výsledkem a výsledkem založeným na standardní mřížce (podle EN 12464-1 a -2) pro pracovní roviny. Mnozí z vás tuto funkci požadovali, aby bylo možné korigovat odchylky při určování rovnoměrnosti.