Everlight prezentuje novou sérii osvětlení Hong-LED

Everlight prezentuje novou sérii osvětlení Hong-LED


Everlight Electronics představuje pod označením HNB503 nový plně barevný SMD modul z produktové řady Hong, který se hodí v první řadě pro LED informační tabule. Nové Hong-LED, které je možné namontovat na povrch, jsou mnohem menší než výbojkové LED komponenty (DIP-Typ), které za normálních okolností používají pro venkovní informační tabule. Kompaktní konstrukce HNB503 je velmi vhodná pro použití na omezené plochy a přiměřeně vyšší hustotu uložení, k dosažení velmi jasného displeje informační tabule na bázi LED diod.

 

 

 


Vývojáři volí obvykle červené, zelené a modré LED lampy (PIP- Typ) jako zdroj světla venkovních LED- informačních tabulí, protože běžné SMD nejsou projektovány pro venkovní použití a vlivy, jako je například vlhkost. Mimo jiné je rozestup bodů u LED lamp stále větší a rozsah hustoty malý, takže se hodí jen pro větší pozorovací vzdálenosti.
HNB503 z Hong série je perfektní řešení, pokud má být vyrobena opticky ostrá LED informační tabule s plošnými spoji jakékoliv velikosti s 3 v 1 barevnou-SMD-LED. Výhoda SMD-diod spočívá v malém rozestupu bodů mezi dvěma LED, což dovolují LED tabule s větší hustotou bodů a rozlišením. Úhel vyzařování HNB503 120 stupňů znamená navíc lepší viditelnost tabule z různých zorných úhlů. Kromě toho je HNB503 jediný SMD, který je vhodný pro venkovní informační tabule, v prostředí náchylném na vlhko. Výška o 4mm umožňuje výrobcům informačních tabulí kvalitnější lepicí proces plošných spojů a uzavření povrchu proti vlhkosti. 
Intenzita světla HNB503 ze série Hong je větší než běžné barevné SMD-LED a splňuje tím požadavky trhu pro venkovní informační tabule díky vysokým hodnotám mcd (millicandela). Kromě toho má modul černou optiku, která zvětšuje kontrast displeje.


Everlight podporuje zvýšenou spolupráci mezi oblastí F&E a týmem prodeje a marketingu, aby tak co nejlépe mohli vyhovět požadavkům zákazníků nejen po stránce produktové nabídky, ale i technologických pokroků. Série Hong uspokojuje především potřeby rychle rostoucího světového trhu v oblasti venkovních a interiérových LED informačních tabulí.