Gigahertz-Optik představuje MSC15 s vestavěnou pamětí a pokročilým nastavením

V rámci aktualizace produktu byl rozšířen rozsah funkcí kompaktního měřiče spektrálního světla MSC15. Zařízení je zvláště vhodné pro měření osvětlení založeného na LED, pokud jde o metriku osvětlení, spektra, barev, CRI atd.

Díky této aktualizaci získá zařízení interní paměť pro místní úložiště až 10 měření, která mohou být řízena přímo pomocí MSC15 nebo dodaným softwarem.

Navíc bylo přidáno menu pro individuální zapnutí a vypnutí možných obrazovek. Toto přizpůsobení uživatele již nevyžaduje připojení k počítači, čímž se zjednodušuje konfigurace zařízení pro jednotlivé úkoly měření.

MSC15 nabízí jednoduché a intuitivní ovládání, rychlé zobrazení výsledků měření a sledovatelnou kalibraci. Může být použit k měření jakéhokoli světelného zdroje, zobrazujícího spektrální záření od 360 nm - 830 nm, jakož i fotometrických a kolorimetrických dat včetně fotopického, scotopického a melanopického osvětlení, indexů podání barev, teploty barev a chromatičnosti CIE. Pro zahradnické aplikace MSC15 také přímo zobrazuje PAR PPFD v μmol / m2 / s.

Další informace naleznete na adrese https://www.gigahertz-optik.de/en-us/product/msc15.

O společnosti Gigahertz-Optik:

Gigahertz-Optik GmbH byla založena v roce 1986 jako nezávislá společnost Dipl.-Ing. (FH) Anton Gugg-Helminger a Wolfgang Dähn. Neustálý vývoj našeho sortimentu vedl k rozsáhlému výběru zařízení pro měření světla, jemně vyladěných doplňkových produktů a služeb. Se svou dceřinou společností v USA, Gigahertz-Optik Inc., je Gigahertz-Optik GmbH světovým výrobcem metrologických řešení pro optické záření, zařízení, jemně vyladěné doplňkové produkty a služby. Se svou dceřinou společností v USA, Gigahertz-Optik Inc., je Gigahertz-Optik GmbH světovým výrobcem metrologických řešení pro optické záření.