LED osvětlení pro stadion v Pekingu

ams OSRAM rozšiřuje své partnerství se společností Roleds, globálním dodavatelem inteligentních řešení IoT, který se specializuje na inteligentní městské osvětlení, a poskytuje vysoce inovativní, efektivní a LED osvětlovací technologie. Nedávno společnost Roleds poskytla špičkovému čínskému národnímu stadionu v Pekingu chytrá světelná řešení s portfoliem diod ams OSRAM Oslon SSL a Duris S LED, která představují příležitost pro pohlcující zážitek při ceremoniálech významných sportovních událostí.

Stále větší pozornost je věnována potenciálnímu pozitivnímu dopadu vysoce výkonných a energeticky úsporných, udržitelných a na člověka zaměřených řešení osvětlení, která jsou k dispozici pro současné budovy. Společnost Roleds si pro tento celostátně významný projekt vybrala pokročilá řešení inteligentního osvětlení ams OSRAM Oslon SSL Red/Yellow/White LED a portfolio Duris S5 LED.

"Inovativní technologie, výkonné LED diody OSRAM umožnily společnosti Roleds vyhrát tento projekt osvětlení významných národních sportovních událostí. Splňují naše vysoké nároky na technologii chytrého barevného osvětlení a design zaměřený na člověka, což umožňuje bohatý zážitek," řekl Wang Wenlong, vedoucí technologického oddělení společnosti Roleds.

Portfolio diod ams OSRAM Oslon SSL LED poskytuje zcela nový a vysoce inovativní způsob, jak maximalizovat účinnost osvětlovacích produktů využitím čoček a reflektorů s tím správným úhlem vyzařování. Tato revoluční vlastnost byla začleněna do širokého rozsahu teplot barev a indexu podání barev, což umožňuje vysoce účinná, úsporná a udržitelná řešení.

"Naše vysoce kvalitní LED technologie umožnily specializované a vysoce účinné osvětlení pro vnitřní i venkovní aplikace," řekl Pierre Laboisse, výkonný viceprezident pro globální prodej a marketing společnosti OSRAM Group. "Pro použití technologie porcelánových kompaktních obalů jsme se rozhodli pro jejich odolnost proti korozi, vysokou spolehlivost a prodlouženou životnost v podnikovém a venkovním osvětlení."

Společnost ams OSRAM má dlouhou historii vedoucí pozice v oblasti technologií inteligentního městského osvětlení. LED diody Oslon SSL mají výkon 1-3 W, kompaktní balení o rozměrech 3,0 mm x 3,0 mm, poskytují vyzařovací úhly 80° a 150° s nízkým tepelným odporem a dokáží si udržet vysokou účinnost při vysokých proudech s maximálním proudem ovladače 1,3 A. Poskytují kompletní rozsah indexu podání barev (CRI) a korelační teploty barev (CCT), což umožňuje dosáhnout vynikajícího výkonu ve srovnání s konkurenčními produkty.

Portfolio LED Duris S5 zahrnuje všechny druhy napájených bílých a barevných LED edic s vynikající účinností a kompaktními rozměry balení, které nabízejí flexibilitu a kompatibilitu široké škále výrobců a návrhářů. Edice Duris S5 White Light s přímým napětím a světelným tokem nabízí velkou flexibilitu a prodlouženou životnost i při vysokých teplotách. Duris S5 RGB využívá pokročilou technologii barev ams OSRAM a pokrývá širší barevné spektrum s vysoce výkonnými barvami a menšími tepelnými ztrátami.