Lumileds zvyšuje LUXEON 3030 2D

Společnost Lumileds, celosvětový lídr v oblasti inovativních světelných řešení, opět zlepšuje výkon světelného zdroje LUXEON 3030 2D Round. Ve všech CCT a pro 70 a 80CRI se výkon toku zvyšuje až o 2,5 %. Díky špičkové účinnosti a vyššímu maximálnímu pohonu než u konkurence lze snížit počet LED diod. Cílení na horké barvy při teplotě 85 °C zajišťuje barvy při provozních teplotách a 1/9 mikročlenění umožňuje přísnou kontrolu barev. Díky vynikající spolehlivosti je LUXEON 3030 2D Round ideální pro venkovní a jiné aplikace s vysokým světelným tokem.

Podle produktového a marketingového manažera Xue Tigera: "Vysoká účinnost, vysoký světelný výkon a odolnost proti korozi, která překonává ostatní, jsou klíčem k upřednostňování LUXEON 3030 ve venkovních aplikacích. Do této LED platformy jsme i nadále investovali a díky tomu mohou naši zákazníci dále optimalizovat svá řešení a podporovat udržitelnost při současném zlepšování osvětlení."

LUXEON 3030 2D (kulatý a čtvercový) využívá dva sériově zapojené zářiče, které dodávají světlo z pouzdra o rozměrech 3,0 x 3,0 mm. Kulatý LES je obzvláště vhodný pro použití s čočkovou optikou a těší se širokému rozšíření v průmyslových a venkovních aplikacích.