Náhled: DIALux evo 9 - Již brzy

 

Nový design výstupu

Dokumentace projektu bude mít zcela nový design s novým uspořádáním:

  • Písmo bude větší, obrázky a titulní stránky budou vizuálně atraktivnější
  • Kontaktní údaje jsou na samostatné stránce
  • Zřeknutí se odpovědnosti a otisk může uživatel také editovat individuálně

Kromě toho bude v dokumentaci uveden kompletní přehled místností se všemi místnostmi s příslušnými svítidly a energetickými údaji, již není nutné vytvářet výstupy pro každou jednotlivou místnost.

 

Nová metoda výpočtu: Rychlejší výpočet a lepší vizualizace složitých objektů

Předchozí metoda výpočtu (pomocí fotonů) je vylepšena procesem, který bere zvláštní ohled na složité objekty. To není přínosné pouze pro rychlost výpočtu a následné úpravy světelných scén, ale také vede k obecnému zlepšení v prezentaci detailních objektů s mnoha povrchy v CAD. Na rozdíl od výsledků dosažených při nastavení „Zjednodušené osvětlení nábytku a předmětů“ by se touto vylepšenou metodou měl světelný efekt na povrchech objektů zobrazovat co nejrealističtěji.

 

Přepracované umístění svítidla a funkce přichycení

Upravili jsme pro vás umístění svítidel dle linie a přichytávací mechanismus. To vám ušetří spoustu času při umístění svítidel. Přidali jsme následující nové funkce: - V CADu můžete vidět rozměry, směr konstrukce a vizualizaci umístěných svítidel. - Svítidla mohou být rozmístěna podél čáry buď počtem, nebo vzdáleností. Pro vás nové funkce zahrnují délkovou mřížku a úhel.

 

Významné zjednodušení pro uživatele plánující osvětlená ve venkovních prostorech

Dříve neexistovaly v navigační liště žádné specifické informace pouze pro venkovní prostory a žádné konkrétní pohledy na ně v CAD. To se změní s novou verzí. Navigační lištu jsme rozšířili o výhled na venkovní prostory. Kromě toho je také možné během práce vizualizovat obrysy vnitřních a venkovních prostor.