Nové datum: Light + Building Autumn Edition 2022

 Frankfurt nad Mohanem, 10. ledna 2022. Vzhledem k tomu, že pandemická situace se nadále vyvíjí velmi dynamicky, Messe Frankfurt odkládá konání přední veletrh světelné a stavební techniky na podzim 2022. Nyní byl stanoven nový termín stanoven nový termín: Light + Building Autumn Edition se bude konat ve Frankfurtu nad Mohanem ve dnech 2. až 6. října 2022.

Obavy našich partnerů jsme brali velmi vážně. Jak jsme již oznámili v prosinci, všechny možnosti pro nový termín byly přezkoumány. Naštěstí se nám podařilo najít atraktivní podzimní termín.

"To znamená že vyhlídky na silné, mezinárodní oborové zahájení ve Frankfurtu v roce 2022 zůstává zachována." vysvětluje Wolfgang Marzin, prezident a generální ředitel (CEO) společnosti Messe Frankfurt. V prosinci loňského roku následovala vysoká návštěvnost a po ní mezinárodní vystoupení varianty Omicron a s tím spojená cestovní omezení jenž vedly k tomu, že se k nejistotě v odvětví osvětlovací, stavební a bezpečnostní techniky.

V diskusích hlavní části odvětví potvrdily potřebu mezinárodního setkání pro tento sektor ve Frankfurtu v letošním roce. Předseda svazu elektroinstalatérů Divize elektroinstalačních systémů Svazu elektrotechnického a digitálního průmyslu (ZVEI) elektrotechnického a digitálního průmyslu (ZVEI). , vysvětlil: "Po dlouhé přestávce odvětví nezbytně potřebuje nový začátek, aby mohl konečně představit mnoho inovací v oblasti elektroinstalace, budoucnosti na trhu "udržitelné výstavby" - a učinit tak na nejdůležitějším světovém veletrhu, který se koná v roce platformě svého druhu, Light + Building. Nový termín od 2. do 6. října 2022 dává všem účastníkům dostatek času na plánování a umožní osobní výměnu názorů před koncem roku. Již nyní se těšíme na další setkání s obchodními zákazníky a partnery a na společný úspěšný podzimní ročník Light + Building 2022 ve Frankfurtu." To potvrdil také Ingolf Jakobi, generální ředitel německého svazu elektrotechniky a elektroniky Trade Association (ZVEH): "Náš průmysl se aktivně podílí na vývoji veletrhu, důležitých témat budoucnosti, jako je ochrana klimatu, digitalizace, elektrifikace a energetika.

Ve všech těchto oblastech existuje množství inovací, které bychom rádi představili.představit našim zákazníkům a seznámit je s nimi v osobních rozhovorech

Pro podzimní ročník Light + Building zůstává hybridní koncept stejný. Kromě mezinárodního oborového setkání ve Frankfurtu nad Mohanem je účast možná prostřednictvím Light + Building Digital Extension platformy. Na výstavišti od 2. do 6. října 2022 představí vystavovatelé jedinečné spektrum produktů pro integrované plánování budov.

Spojí se zde všechna řemesla, která se zabývají přenosem elektrické energie: od osvětlení a návrhu svítidel, propojeného zabezpečení a automatizace budov až po elektroinstalační systémy, inteligentní řízení energie a dodavatele infrastruktury pro elektronické dobíjení.

Akce Light + Building Autumn Edition se bude konat od 2. do 6. října 2022.