Osvětlení České Budějovice

Prodej osvětlení České Budějovice

Potřebujete koupit svítidlo na jihu Čech? Maloobchodní i velkoobchodní prodej tuzemských i zahraničních výrobců. Nabízíme vše od návrhu po montáž svítidel a jejich naprogramování.

Dodáváme svítidla a výpočty osvětlení na přání zákazníka.

Nabízíme:

Osvětlení prodejny

Pro nejvhodnější osvětlení prodejny postupujeme podle pořadí - obvodové stěny, plochy, dále pokladny, výlohy a vitríny. Ve spolupráci se zákazníkem vybereme typy svítidel tak, aby co nejlépe vyhovovala. Snažíme se najít nejlepší kompromis mezi výkonem a cenou. Vše důkladně navrhneme a vypočteme ve speciálním výpočtovém programu, aby osvětlení splňovalo současné normy.

Osvětlení bytu

Osvětlení bytu je individuální záležitost. Dokážeme doporučit vhodné typy svítidel do jednotlivých místností plus navrhnout i systém řízení.

Osvětlení kanceláře

V kancelářích jsou trvalá pracovní místa velice náročná na osvětlení. Dle zadání klienta navrhneme ideální soustavu svítidel, která budou splňovat nejnáročnější podmínky. Ať už se jedná o designová svítidla nebo čistě praktická.

Osvětlení průmyslové haly

Osvětlení hal má svá speciální specifika. Svítidla s požadovaným krytím, teplotní výdrží atd. V průmyslu jsme velice opatrní aby svítidla splňovala vše co splňovat mají a to také zaručit výpočtem.

KONTAKTUJTE NÁS PRO VÍCE INFORMACÍ