Philips představí modulární systém LivingSculpture 3D OLED a interaktivní OLED zrcadlo

Philips-LivingSculpture-3D-2

Po měsíci nedočkavého čekání, Philips konečně uvedl na trh nový modulární systém 3D OLED Livingsculpture 3D. Systém je založený na modulárních blocích OLED panelů. Obdélníkové Lumiblade panely jsou umístěny na tyčkách, které mohou měnit svojí výšku - jednoduché vytváření 3D povrchů.

Philips-LivingSculpture-3D-3

Systém se skládá ze základních desek, každá z nich obsahuje 16 OLED panelů (4x4). OLED panely jsou pravoúhlé o rozměru 76x76 mm (aktivní plocha panelu 61.4x60.5mm) s barevnou teplotou 3000 K. Typický jas jediného OLED panelu je asi 1500 cd/m2. Produktový list desky ke stažení zde.

Philips-LivingSculpture-3D-4

Levná záležitost to opravdu není. Základní deska bude stát 700 eur (takže to je asi 43 euro za jeden OLED panel). Čtvereční metr vyjde na 7000 eur. Spolu se systémem Philips uvedl na trh novou webovou stránku Nwe Art of Light. Webové stránky budou obsahovat kompletní portfolio a zaměří se na nový systém LivingSculpture 3D, který bude obsahovat on-line konfigurátor, který může být použit k vytvoření systému pro architekty.

Philips také představil nové LivingShapes iteraktivní zrcadlo. Zrcadlo obsahuje 64 OLED panelů a inteligentní technologie snímačů, které detekují obrys osoby a vypíná vnitřní panely. Chytré a zajímavé.

Philips-LivingShapes-interactive-mirror.preview

Cena interaktivního zrcadla bude kolem 3.500 eur.

Philips-LivingShapes-interactive-mirror-2.preview