PRAŽSKÉ VELETRHY ELEKTROTECHNIKY SE BLÍŽÍ

Přípravy druhého ročníku veletrhu FOR ELECTRON a jeho souběžných veletrhů FOR ENERGO – 1. mezinárodní veletrh výroby a rozvodu elektrické energie a FOR AUTOMATION – 1. mezinárodní veletrh automatizační, regulační a měřicí techniky jsou v plném proudu. Tradiční setkání odborníků z oborů elektroniky, elektrotechniky a energetiky se bude konat ve dnech 13. – 16. 3. 2012 v PVA EXPO PRAHA. Společnosti z těchto oborů tak opět budou moci představit své novinky a trendy. 

Záštitu nad veletrhy převzali Ministerstvo průmyslu a obchodu, Hospodářská komora České republiky, předsedkyně Poslanecké sněmovny parlamentu České republiky, Elektrotechnický svaz český, ČVUT, ČAT, VUT Brno a řada dalších.

 

SOUBĚH S VELETRHY FOR INDUSTRY A FOR LOGISTIC

K pozitivním novinkám patří souběh veletrhů FOR ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION s veletrhy FOR INDUSTRY – 11. mezinárodní veletrh strojírenských technologií a FOR LOGISTIC – 3. mezinárodní veletrh dopravy, logistiky, skladování a manipulace. I při spojení zůstává veletrhům samostatnost v rámci jejich umístění ve výstavních halách i realizace mediální kampaně, která tak nabývá dvojnásobně na síle. Všichni vystavovatelé navíc získávají širší skupinu návštěvníků a potencionálních zákazníků.

DOPROVODNÝ PROGRAM 

Během celého veletrhu budou probíhat přednášky, konference a semináře na aktuální témata, která jsou připravována ve spolupráci s předními odborníky a významnými organizacemi jednotlivých oborů. První den veletrhu proběhne odborná energetická konference - ENERGO SUMMIT 2012. Stěžejním tématem pro letošní ročník bude E-mobilita v dopravě.Dílčími tématy budou: E-mobilita a její rozvoj (Lithium – vzduchová baterie, nová technologie pro elektromobilitu a skladování elektřiny, první zkušenosti z projektu Praha elektromobilní a potenciál jeho dalšího rozvoje), Využití potenciálu e-mobility (Autobus s trihybridním pohonem, světový unikát, koncepty elektromobilů a bonus: Zážitky ze 4tis. km dlouhého závodu elektromobilů WAWE 2011).

Společnost Sdělovací technika bude pořádat přednášky na téma:Český elektrotechnický a elektronický průmysl (aktuální informace o jednom z nejvýznamnějších odvětví české ekonomiky, jeho transformaci, úspěšných projektech, zahraničních investicích a aktivitách designových, vývojových a testovacích center) a Moderní elektronické součástky (trendy a novinky v oblasti elektronických konstrukčních prvků a jejich aplikací).

Konferenci na téma Off-Grid v ČR 2012 – ostrovní systémy v ČR uspořádá společnost b.i.d. services. Tato konferencese pokusí nastínit vývoj tohoto odvětví v několika příštích letech, ukáže možnosti současných technologií a seznámí účastníky s případovými studiemi ostrovních režimů použitých v domácnostech i průmyslových areálech.

Nebudou chybět ani soutěže pro vystavovatele a návštěvníky. Jednou z připravovaných soutěží je GRAND PRIX veletrhu FOR ELECTRON 2012 a souběžných veletrhů. Do této soutěže může jakýkoliv vystavovatel přihlásit svůj výrobek, který bude následně hodnotit odborná porota složená z předních kapacit oborů nomenklatury. Vyhlášení vítězů pak proběhne na galavečeru vystavovatelů pořádaném při příležitosti veletrhů. Další možností pro vystavovatele je soutěž TOP EXPO– soutěž o nejzdařilejší expozici veletrhu.

VÝZNAMNÉ FIRMY Z OBORU PŘIHLÁŠENÉ NA VELETRH

Na veletrh jsou již dnes přihlášeny společnosti jako ABB s.r.o., DCK Holoubkov Bohemia a.s., Helukabel CZ s.r.o., Rittal Czech, s.r.o., GHV Trading spol. s r.o., FRONIUS Česká republika s.r.o., Hensel s.r.o., HEIRU CZ s.r.o., Infrasensor s.r.o., Kopos Kolín, a.s.,  Lapp Kabel s.r.o., TECON s.r.o., Turck s.r.o., Pražská energetika a.s., ELEMAN s.r.o., Helukabel CZ s.r.o.,Road Energy s.r.o., Elsaco – Ing. Jindřich Franc, EuroSystems a.s., a mnoho dalších.

Stále se můžete přihlásit

Všichni zájemci o účast na veletrzích FOR ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION mají stále možnost zaslat přihlášku a zařadit se tak mezi vystavující společnosti, které v PVA EXPO PRAHA představí své novinky. Více informací naleznete na www.electroncz.cz, www.forenergo.cz, www.forautomation.cz.


ABF, a.s., Mimoňská 645, 190 00 Praha 9, tel: +420 225 291 136, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.