Představujeme: DIALux Pro

Dnes přidáváme k bezplatné verzi DIALuxu placenou variantu: Představujeme DIALux Pro. Tato vylepšená verze, zejména v oblasti datových rozhraní, umožňuje výrazně zvýšit produktivitu a efektivitu. Zjednodušuje import dat do systému DIALux pro plánování a export výsledků plánování pro použití v jiném softwaru nebo procesech.

DIALux Pro sdružuje všechny dříve vydané funkce DIALux Pro do jednoho balíčku a je doplněn o funkci importu a exportu souborů IFC v DIALux evo 12. DIALux Pro je nyní k dispozici k předplatnému za cenu 29,99 EUR měsíčně, jak jste již zvyklí u funkcí Pro. Další podrobnosti o aplikaci DIALux Pro naleznete zde.


Návrh osvětlení s DIALuxem zůstává zdarma

Nemějte obavy, DIALux evo zůstává zdarma. S DIALux evo můžete i nadále plánovat, počítat a vytvářet normativní ověření bez jakýchkoli nákladů. Aplikaci DIALux evo můžete i nadále stahovat bez omezení a instalovat ji jako obvykle. Funkce verze Pro se aktivují pomocí vašeho DIALux ID. Bezplatné stažení aplikace DIALux evo je jako vždy k dispozici zde.

DIALux je software pro návrháře osvětlení

Příjmy z předplatného Pro jsou reinvestovány přímo do dalšího vývoje DIALuxu. Tímto způsobem zajišťujeme budoucnost systému DIALux a jeho neustálé zlepšování. Naším cílem je do tohoto procesu ještě více zapojit vás, naši komunitu, a těšíme se na vaši aktivní účast. Více informací o naší komunitě naleznete zde.


Model financování systému DIALux

Mnozí z vás se ptají, jak můžeme nabízet DIALux zdarma. Za systémem DIALux stojí tým přibližně 80 vývojářů, inženýrů, designérů a architektů, kteří se věnují rozvoji softwaru. Naším hlavním zdrojem příjmů jsou členské poplatky od výrobců osvětlení, našich členů DIALux, kteří v DIALux prezentují své výrobky. Nyní toto financování doplňuje předplatné DIALux Pro. Oba zdroje příjmů jsou plně investovány do vývoje softwaru. Podrobné informace o našem obchodním modelu naleznete zde.


Další kroky

DIALux Pro si můžete předplatit ihned nebo jej zpočátku testovat 30 dní zdarma. Nově uvolněnou funkci importu IFC budeme průběžně zdokonalovat a těšíme se na vaši zpětnou vazbu. Věříme, že pro vás budou nové funkce nesmírně cenné. Užijte si jejich objevování!