Problémy s vlastní databází v DIALux 4.13

Problém s "Vlastní databází" v DIALux 4.13 je způsoben nesprávnou aktualizací společnosti Microsoft a lze ji vyřešit odinstalováním aktualizace KB4493509 nebo následnou aktualizací. Protože společnost Microsoft neustále nahrazuje aktualizace novými aktualizacemi, je někdy obtížné zjistit, která aktualizace je nyní problémem. Pomocí následujícího odkazu můžete sledovat, ve kterých aktualizacích jsou změny obsaženy nebo mohou být:

https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4493509

Pokud chcete odinstalovat tuto aktualizaci společnosti Microsoft a vyřešit problém DIALux 4, musíte se rozhodnout sami. 

Naší strategií do budoucna je, že DIALux evo je nástupcem DIALux 4.13 a budeme i nadále vyvíjet DIALux evo v budoucnu. Podpora našeho softwaru DIALux 4.13 bude pokračovat. V našem softwaru DIALux 4.13 nebudou implementovány žádné nové funkce. V případě této vadné aktualizace společnosti Microsoft problém v našem softwaru DIALux nevyřešíme. 

Náš software DIALux však stále můžete používat bez funkce „Vlastní databáze“. Svítidla můžete do našeho softwaru importovat pomocí běžného importu svítidel nebo jednoduše přetáhnout soubor svítidla z plochy nebo ze složky do našeho softwaru DIALux.

Pokud si již nepřejete používat náš software DIALux 4, je náš software DIALux evo více než dostatečnou náhradou.

Zde je odkaz ke stažení našeho softwaru DIALux evo:

DIALux evo 8.1 Patch 3: https://b2b.dial.de/index.php/s/h2gOfKHDAI7GcCz

V roce 2020 zcela nahradíme DIALux 4 verzí evo, takže do eva budou implementovány všechny chybějící funkce DIALux 4, jako je nouzové osvětlení, výroba videa a sportovní osvětlení.