Revoluční "Technologie optického tisku"

LuXeXceL úspěšně vyvinul a patentoval technologii digitálního tisku, která dokáže generovat troj-rozměrné optiky jenž se používají pro výrobu optik a světelně distribučních struktur. Tyto inovativní prvky ve výrobě, se okamžitě promítnou do celkové výroby LED osvětlení.


Nové energeticky úsporné LED svítidla mohou být uvedeny na trh mnohem rychleji, levněji a s větší flexibilitou. A co víc, digitální technologie tisku rovněž otevírá nové možnosti pro nový design LED osvětlení.


Richard van de Vrie, generální ředitel LUXeXceL: " Jsem nadšený, že náš tým uspěl ve výrobě této digitální technologie použitelné při vývoji LED osvětlovací optiky. Optický tisk se také stane základní technologií pro mnoho jiných cílových trhů"


"Drahé nástroje a dlouhé doby vývoje optiky jsou určitě věcí minulosti a výrobci již nebudou muset uchovávat velké zásoby různých objektivů, protože mohou být vytištěny pouhým klepnutím na tlačítko" Technologie dokáže ušetřit náklady na dopravu, protože optiku je možné poslat digitálně na tiskárnu kdekoli na světě." dodává Kurt, CTO.

 

luxexcel_optic