Společnost Lumileds zvyšuje výkon LUXEON 5050 a nabízí nové pokročilé možnosti pro zahradnický průmysl

Společnost Lumileds, světový lídr v oblasti inovativních světelných řešení a původce LED 5050, opět zlepšuje výkon LUXEON 5050 Round a charakterizuje LED pro použití v zahradnictví. U osvětlovacích aplikací se světelný tok 70 CRI zvyšuje až o 5 lm. V případě pouličního osvětlení s minimálním světelným tokem 15 000 lumenů to znamená 10% snížení počtu LED diod a výraznou úsporu nákladů.

Podle produktového a marketingového manažera Mei Yi: "Vysoká účinnost, vysoký světelný výkon a odolnost proti korozi, která překonává ostatní, jsou klíčem k upřednostnění LUXEON 5050. Do této LED platformy jsme i nadále investovali, a díky tomu mohou naši zákazníci i nadále optimalizovat svá řešení a podporovat udržitelnost a zároveň zlepšovat osvětlení.

Využití bílého světla v zahradnických aplikacích stále roste. Díky kombinaci účinnosti, světelného výkonu a odolnosti proti korozi se LUXEON 5050 do tohoto segmentu skvěle hodí. Tyto LED diody nyní poskytují špičkový výkon μmol/J a PPF (μmol/s) a dlouhou životnost s CCT od 2200K do 6500K a CRI 70, 80 a 90 pro lepší podporu zahradnictví. Dále LUXEON 5050 Round nabízí cílení na teplé barvy, které zajišťuje, že LED diody jsou v cílových barvách při aplikačních podmínkách 85 °C.

Kompletní specifikace a informace o LUXEON 5050 Round pro osvětlení naleznete na stránkách výrobce.  Všechny produkty LUXEON 5050 jsou již dnes dostupné v distribuční síti společnosti Lumileds.