Společnost Tridonic oznamuje upgrade pro prémiové zdroje Gen3

Po upgradu na třetí generaci prémiových ovladačů Stretched Compact a Strain Relief přichází nyní nejnovější nízkoprofilové prémiové zdroje, které těží také z nových rozšíření DALI-2 251, 252 a 253 a funkce fade2zero. Kromě rozhraní one4all mají všechny verze nyní rozhraní NFC, pomocí kterého je nyní možné bezdrátové programování a konfigurace skrze proprietárního companionSUITE.

Implementace nových rozšíření DALI-2 251, 252 a 253, které společnost Tridonic spojila v konceptu lumDATA, přináší nové prémiové zdroje nízkého profilu aktuální podle stejných upgradů pro verze Stretched Compact a Strain Relief 3. generace. Specifikace umožňují ukládání různých svítidel, energie a diagnostických dat. Data svítidla umožňují efektivní monitorování instalovaných svítidel a jejich zjednodušení při uvádění do provozu a údržbě. Energetické údaje označují spotřebu každého svítidla v celkové instalaci. Diagnostická data se používají pro prediktivní údržbu, protože zaznamenávají poruchy, jako je přepětí nebo přehřátí vadných zařízení.

Vysoká účinnost a dlouhá životnost

Díky rozhraní NFC lze prémiové ovladače (PRE3) konfigurovat a programovat bezdrátově pomocí companionSUITE. Nová funkce fade2zero umožňuje jemné vypínání svítidel. Před vypnutím je zdroj plynule ztlumen až těsně nad nulový bod. Rozsah stmívání je od 1 do 100 procent bez viditelného blikání. Prémiové ovladače 3. generace mají účiník až 0,98, účinnost až 91 procent a životnost 100 000 hodin. Výrobce nabízí 5letou záruku.