Světlo a design 2012

svetlo_a_design_12SVĚTLO A DESIGN 2012

V termínu od 13. - 16. 9. 2012 se bude konat již 17. ročník veletrhu TENDENCE, který se nově profiluje jako jediný specializovaný veletrh v ČR se zaměřením pouze na obory: stolování, dekorace, bytové doplňky, bytový textil a dárky.

Souběžně s veletrhem TENDENCE se opět uskuteční i 3. ročník veletrhu osvětlení – SVĚTLO A DESIGN.

Na tomto veletrhu budou představeny exkluzivní a designová svítidla od firmy ARTEMIDE, která představí novinku od designérky Carlotty de Bevilacqua – COPERNICO. Své novinky vystaví také firmy ORION Praha Průhonice, APROLUX, ALHAMBRA, nebudou také chybět zajímavé vypínače od firmy TENEO 3000.

Česká společnost pro osvětlování, občanské sdružení společností a jednotlivců zabývajících se oborem osvětlování pro návštěvníky připravuje zajímavé odborné přednášky a poradenství.

Připravujeme také již 6. ročník soutěže IN LIGHT. Do této soutěže se mohou přihlásit jak výrobci, tak prodejci svítidel, dekoratérská studia a designéři. Hlavním úkolem této soutěže je představit svítidlo, které bude maximálně odpovídat účelu svého použití. Hodnotí se jeho funkčnost, vhodně zvolený materiál, technické parametry, originálnost a design.

Můžete se těšit také na ojedinělou prezentaci Thajského království - Thailand Show 2012 s podtitulem Lifestyle & Design, jež bude součástí tohoto veletrhu. Thajské království zde představí kulturní show, ochutnávku thajských jídel, thajský box, thajské masáže a své produkty vystaví 54 firem.

Obsazeno bude ale celé Výstaviště Praha Holešovice! V Křižíkových pavilonech se ve stejném termínu představí ještě další samostatné projekty. Novinkou je 1. ročník veletrhu vybavení ložnic a zdravého spánku MODERNÍ LOŽNICE. Cílem tohoto projektu bude představit to nejzajímavější z oboru ložnic a doplnit to o zajímavý aktuální doprovodný program, který bude ve znamení ČESKÉ ŠKOLY FENG-SHUI. V dalším Křižíkově pavilonu se představí veletrh BONEXPO – 3. ročník veletrhu dárkových a reklamních předmětů.