Unikátní LIGHT SHOW se po roce vrací do 3 měst

cb light

Unikátní LIGHT SHOW se po roce vrací do 3 měst a v NOVÉM KABÁTĚ!

Excelent Kolej roku LIGHT SHOW je postavena na dechberoucí kombinaci světelných efektů z lamp instalovaných v kolejních pokojích a melodií známých skladeb. Zažij s námi v Budějovicích poprvé PARTY EDITION, na které spolupracuje skvělý DJ ROCKSTAR!

ČESKÉ BUDĚJOVICE, areál kolejí Jihočeské univerzity ČTYŘI DVORY
22. DUBNA 2014 od 16:00

PROGRAM

16:30 - Monna (http://bandzone.cz/monna)
19:00 - El´brkas (http://bandzone.cz/elbrkas)
20-20.45 hodin: Dj Rockstar a jeho party pod širým nebem (www.facebook.com/dominik.djrockstar.turza)

20.45-22 hodin: LIGHT SHOW: PARTY EDITION made by P.I.W.O. crew (Pl) & Dj Rockstar
22:30 hodin: navazuje studentská afterparty v klubech Slavie (www.klubslavie.cz)a Highway 61 (www.club-highway61.unas.cz)

Těší se na tebe moderátor Kazma & Dj Rockstar, celá crew P.I.W.O., Excelent Kolej roku, Studenta.cz a AIESEC České Budějovice. Rozpaříme studentské koleje JU v Budějovicích! 

Hra světel pokračuje. Zapoj se v tvorbě animace! Stále hledáme nadšené kreativce, kteří se chtějí podílet na programu Light show. V případě zájmu se přihlas na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

--
LIGHT SHOW je součástí soutěže o nej VŠ kolej – Excelent Kolej roku 2014. Jste spokojení na své koleji nebo byste rádi nějakou zkritizovali? Nestyďte se a hlasujte s kamarády v boji o nejlepší kolej. Soutěž startuje 5. března. 
Dostaňte svou kolej do finále TOP10! V sázce je hlavní cena: 8 000 piv Excelent od Gambrinusu a 3 000 baget Simply Fresh od Hamé.